KOCAELİ / DARICA - Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi

Ekm

ÜYAL'da Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri Sergi açılışı ile başladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılına özel Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizle İstanbul Gezisi düzenledik.

Ekm

16 Ekim 2023'de okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ağu

Öğrencilerimizi ve onlara bu zorlu yolculuklarında destek veren Öğretmen ve Velilerimizi tebrik ederiz. Yollarının açık olması dileğiyle…

Tem

ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYOR.BU BAŞARIDA KATKI SUNAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tem

2023-2024 eğitim öğretim yılı okulumuza  240 öğrencimiz yerleşmiştir.

Öğrencilerimiz en yüksek 99,7591 ve en düşük 94,9597 ortaokul  bitirme puanına göre yerleşmişlerdir.

Öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve heyecanlarını paylaşıyoruz.

Yuvanıza, Ülkün Yalçın  Anadolu Lisesi ailemize hoşgeldiniz.

Tem

2023 Dönemi Mezun öğrencilerimizi uğurladık. Yoğun katılımın olduğu Mezuniyet Törenimize okulumuzun Müzük Gruplarının şarkıları ile başladı. Resmi törenlerin ardında mezun öğrencilerimiz okulumuz bakçasinde doyasıya eğlendiler.  Mezunlarımınız yolları açık olsun.

Haz

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü tarafından 7 Haziran'da İstanbul Gezisi düzenlendi.

Haz

Darıca Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü 6 Haziran 2023'de Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi öğrencilerini  “Çanakkale’ye Dedeme Gidiyorum” Projesi kapsamında Çanakkale'ye götürdü.

Haz

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Geleneksel Gençlik ve Müzik Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.

ÜYAL YUNANİSTAN EĞİTİM ZİYARETİNİ TAMAMLADI