Etiket Sonuçları: darıca ülkün yalçın anadolu lisesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

UYAL KARATE’DE 1.LİK MADALYASINI YİNE ALDI

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.SINAV TAKVİMİ

Lise son sınıf öğrencilerimize  yönelik yapılan "Kariyer Günleri" etkinliği için bugün okulumuzda Diyetisyen Buse ÜNAL ile öğrencilerimiz buluştular. Öğrencilerimizle karşılıklı etkileşim halinde olan ÜNAL'a mesleğini, çalışma şartlarını, olumlu ve olumsuz yönlerini sordular.

Diyetisyen Buse ÜNAL'a davetimize icabet ederek öğrencilerimizi bilgilendirdiği için Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi adına teşekkür ederiz.

Ayrıca Kariyer günleri etkinliğini düzenleyen Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenlerimiz Merve SELİMOĞLU DEMİRCAN, Burcu YOLA ve Barış Özgür KİBAR'a teşekkür ederiz.

Lise son sınıf öğrencilerimize  yönelik yapılan "Kariyer Günleri" etkinliği için bugün okulumuzda Avukat Safiye YEGİN ile öğrencilerimiz buluştular. Öğrencilerimizle karşılıklı etkileşim halinde olan YEGİN'e mesleğini, çalışma şartlarını, olumlu ve olumsuz yönlerini sordular.

Avukat Safiye YEGİN'e davetimize icabet ederek öğrencilerimizi bilgilendirdiği için Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi adına teşekkür ederiz.

Lise son sınıf öğrencilerimize  yönelik yapılan "Kariyer Günleri" etkinliği için bugün okulumuzda Doktor Kübra OKÇU ile öğrencilerimiz buluştular. Öğrencilerimizle karşılıklı etkileşim halinde olan OKÇU'ya mesleğini, çalışma şartlarını, olumlu ve olumsuz yönlerini sordular.

Doktor Kübra OKÇU'ya davetimize icabet ederek öğrencilerimizi bilgilendirdiği için Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi adına teşekkür ederiz.

Okulumuzda Kariyer Günleri Düzenleniyor !

Okulumuzun Etik Kulübü öğrencileri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Her ay okulumuzda örnek davranış gösteren her şubeden bir öğrencimiz belirlenip okul panosunda yayınlanıp takdir edilecektir.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.SINAV TAKVİMİ

2022-2023 KASIM ARA TATİL DENEME SINAVLARI

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından büyük özverileri ile hazırlanan Techno Farmers In Cities (Topraksız Tarım) Projesi ürün hasatı ve kermesi ile resim sergisine Darıca Kaymakamımız Yüksel KARA, Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail OĞUZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mehmet ŞEN ve Halil İbrahim DEMİRTAŞ, Kızılay Başkanı Kemal SOLHAN çeşitli kurumlardan temsilciler katılım sağlamışlardır.

Topraksız Tarım Proje Danışman Öğretmenleri Rukiye YAĞMUR, Birsen SARITOPRAK, Cuma YAMAN ekim ayında başlattıkları projelerinin sene boyunca öğrenciler tarafından yetiştirilen marulları düzenledikleri kermesle bütün ilgililere sunmuşlardır. Etkinlik sonunda okul yönetimi tarafından hazırlanan plaketler ilçe amirleri tarafından kendilerine emekleri karşılığında sunulmuştur. Ayrıca Resim Öğretminimiz Ezgi ÇOBANOĞLU ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve ilgiyle izlenen resim sergisi ziyaret edilip kendisine plaket sunulmuştur.