2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM VELİ TOPLANTISI

2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı 24 Nisan 2022 Pazar günü  9. ve 10. Sınıfların saat 10.30'da ;   11. ve 12. Sınıfların saat 12.30'da  aşağıdaki gündem maddeleri görüşülmek üzere  yapılacaktır. Toplantıya katılımınızı bekliyoruz.

Fuat BİNİCİ

GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış ve Yoklama

2- Veli- okul işbirliğinin önemi

3-Başarıyı artırmak için alınacak önlemler.

4- Okul kuralları ve disiplin konularında bilgi paylaşımı (Cep telefonu getirilmemesi veya getirilmesi   halinde idareye teslimi, derslere geç gelmeyi alışkanlık haline getirme, kılık kıyafet, devamsızlık, bayrak törenine geç kalma vb.)

5-2. Dönem sınavlarının değerlendirilmesi, proje ve performans görevleriyle alakalı olarak velilerin bilgilendirilmesi ve sınavlara katılamayanların durumlarının görüşülmesi.

6-2. Dönem yapılan sınavlar ve devamsızlıkların görüşülmesi.

7-Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili görüşme.

8-Ara karnelerin dağıtılması.

9-Dilek ve temenniler.