12. SINIFLARIN 2. DÖNEM 1. SINAV TARİHLERİ

12. SINIF 2. DÖNEM 1. SINAV TARİHLERİ

SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV KURALLARI

1-     Sınava girecek öğrenciler sınavdan 10 dk önce okul bahçesinde  bulunmak zorundadır.

2-     Okul bahçesine girişten itibaren her öğrenci sosyal mesafe ve maske kurallarına kesinlikle uymak zorundadır.

3-     Sınavın süresi 40 dk'dır. Sınavı biten öğrenci okulda beklemeyip evine gidecektir.

4-     Öğrenciler okula ve sınava okul kıyafetleriyle gelecektir.

5-     Her öğrenci sınavlara kendi kurşun kalemini,  silgisini getirecek silgi ve kalem alışverişi kesinlikle yapılmayacaktır.

6-     Sınav süresince okula veli dâhil ziyaretçi kabul edilmeyecektir. Öğrencilerin okul bahçesinde toplu halde bulunmaları yasak olup görevliler tarafından engellenecektir.

7-     Sınav salonuna giren öğrenci cep telefonunu kapalı olarak çantasına koyacak  ve  sınav ile ilgili hiçbir evrakı (kitap, defter, ders notu gibi) masasında  bulunmayacaktır.

8-     Sınava mazeretsiz girmeyen öğrenciye o dersten sıfır (0)  verilecek.

COVİT-19 PANDEMİSİ İLE İLGİLİ UYARILAR

• Sınav esnasında ateş, öksürük, burun akıntısı ve solunum sıkıntısı yaşayan öğrenci olursa başka bir sınıfa alınacaktır.
  • COVID-19 olan veya son 14 gün içerisinde COVID-19 vakası ile teması nedeniyle karantinada olan öğrenciler durumu belgelendirirerek telafi sınavına girebilecektir.
  • Öğrencilerin okul binasına ve sınıflara girişleri sırasında sosyal mesafenin (en az 1 metre) korunmasını sağlayacak, kalabalık olmasını engelleyecek önlemler alınacaktır.
  • Okul girişleri ve koridorlarda el antiseptiği bulundurululacaktır.
  • Öğrenciler girişten itibaren maske takmalı ve sınav süresince maskeyi çıkarmamalıdır.
  • Maskeler ağız ve burnu tamamen kapatmalı, yüze uyumlu olmalıdır.
  • Maskeler nemlendikçe ya da kirlendikçe yenisiyle değiştirilmelidir.
  • Maske değiştirme sırasında el antiseptiği kullanılmalıdır.
  • Tek kullanımlık maskeler kullanıldıktan sonra kapaklı çöp kutusuna atılmalıdır.
  • Öğrencilerin sınav sonunda sınıf ve okuldan çıkışları sırasında sosyal mesafenin (en az 1 metre) korunmasını sağlayacak, kalabalık oluşmasını engelleyecek önlemler alınacaktır.
  • Sınav sonrasında tüm binanın genel temizliği yapılacaktır.
  • Öğrencilerin sınıflara alınmadan önce el antiseptiği kullanması sağlanacaktır.
  • Öğrenciler sınıflarda sosyal mesafenin (en az 1 metre) korunmasını sağlayacak ve kapı önünde kalabalık olmasını engelleyecek şekilde alınacaktır.
  • Sınıflarda öğrenciler sosyal mesafe kuralına uyularak oturtulacaktır.
Yayın: 16.03.2021 - Güncelleme: 20.03.2022 14:29 - Görüntülenme: 3929

Etiketler :