Sene Sonu Öğretmenler Kurulu

...06.2020

Konu: Sene Sonu Öğretmenler Kurulu

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı sene sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı 22.06.2020 Pazartesi günü okulumuz spor salonunda yapılacaktır.

Aşağıda gündem maddeleri belirtilmiş olup kurula hazırlıklı gelmenizi,

Rica ederim.

Metin KEKİK

Okul Müdür v.

GÜNDEM:

a) Açılış, gündeme alınması uygun görülen madde teklif önerileri, bir önceki kurulda alınan kararların okunması,

b) Bakanlık emirleri, mevzuat değişiklikleri, ilgili mevzuat, MEBBİS, e-Okul uygulamalarının duyurulması, Hizmet İçi Eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi,

c) Öğrencilerin başarı, devam ve devamsızlık, ödül ve disiplin durumları, okul birincisinin tespiti,

d) Mezun ve okuyan öğrencilerin gireceği Bursluluk, YKS, YÖS ve MSÜ sınavları hakkında rehberlik servisinin yaptığı çalışmalar konusunda kurulu bilgilendirmesi,

e) Mezunların izlenmesi, mezunlara yönelik iletişim ve rehberlik faaliyetleri konusunda rehberlik servisinin kurulu bilgilendirmesi,

f) Okul Aile Birliği, harcamalar gelir ve gider kalemleri konusunda kurulun bilgilendirilmesi,

g) Zümre toplantılarının yapılma şekli, zümre toplantı tutanaklarına ilave olarak j ve k maddesi uyarınca ayrı ayrı iki rapor hazırlanması, sorumlu dersi olan öğrencilere yönelik zümre toplantılarında sorumluluk sınavlarının hazırlanması,

h) İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili hususların görüşülmesi,

i) Yılsonu evraklarının teslim edilmesi, (Ders kesim raporları, sınav kâğıtları, iznin geçirileceği adres-telefon-mail bilgisini içeren dilekçe)

j) 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı 2.döneminde Covid-19 salgını süresince alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen uzaktan eğitim faaliyetlerinin zümrelerce değerlendirilmesi ve hazırlanacak okul/kurum raporunun il millî eğitim müdürlüklerine gönderilmesi.

k) 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerin Covıd19 salgını sürecindeki öğrenme kazanımlarına ilişkin eksiklerin giderilmesine yönelik gerçekleştirilecek tamamlayıcı eğitim sürecinin kazanım, ders ve diğer derslerle olan ilişkisi açısından değerlendirilerek zümrelerce planlanması.

l) Bakanlığımızın; 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında sorumlu geçilen derslerini kapsayacak şekilde yapılacak sorumluluk sınavlarına 9, 10, 11 ve 12'inci sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler katılabileceği ve sınavların 22-30 Haziran'da gerçekleştirileceği duyurusuna istinaden sorumlu dersleri olan öğrenci ve velilerine ulaşılması, sınav evrakının hazırlanması konusu gibi iş ve işlemlerde görev alacak öğretmenlerin belirlenmesi, kurulda görüşülüp kararlaştırılması.

m) Haziran 2020 Mesleki Çalışma Programı çerçevesinde görüş ve öneriler, Haziran 2020 mesleki çalışma raporunun mahiyet ve kapsamının görüşülmesi,

n) Dilek, temenniler ve kapanış.

Yayın: 07.06.2020 - Güncelleme: 20.03.2022 14:15 - Görüntülenme: 299