DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 109. Yıldönümü sebebiyle Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi olarak  Pazartesi günü saat 11.30'da Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ilçe programı yapıldı.

5 Mart 2024'te okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Etik Kulübü danışman öğretmeni Yiğit Taşdemir önderliğinde Yeliz Yönyül, Leyla Gülyeri  jüri üyesi olarak katkılarıyla sınıflar arası münazara yarışmamız yapılmıştır.

Gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla            8 – 12 Ocak 2024 haftasında okulumuz çok amaçlı konferans salonunda lise öğrencilerimize yönelik Kariyer Günleri etkinliği düzenledik.

UYAL'da futbol turnuvası heyecanla devam ediyor.

Öğrenci müzik grublarımız METAPHOR ve YERLİ YERSİZ okulumuzda eşsiz bir konser verdi.

Okul Öğrencilerimizden Muhammet Emin Akçay Okul Sporları il seçmelerinde Kocaeli şampiyonu olarak bölge müsabakalarında yarışmaya hak kazanmıştır.

Okul Öğrencilerimizden Yunus Emre Dinç Kocaeli Okul Sporları Gençler A Sağ Kol 70 Kg 3. olmuştur.

Bekir Kavak Karate Şampiyonasında Öğrencimiz Muhammet Emin AKÇAY Şampiyon Oldu

Okulumuz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem veli toplantısını 03.12.2023 Pazar günü saat 10:30 'da gerçekleştirdik.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü öğretmenler ve öğrenciler öncülüğünde hazırlanan programla kutlandı.

UYAL KARATE’DE 1.LİK MADALYASINI YİNE ALDI

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100.YILI ÜYAL'DA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

ÜYAL'da Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri Sergi açılışı ile başladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılına özel Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizle İstanbul Gezisi düzenledik.