Etiket Sonuçları: veli toplantısı

Okulumuz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem veli toplantısını 03.12.2023 Pazar günü saat 10:30 'da gerçekleştirdik.

Veli Toplantısı

Okulumuzda, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem veli toplantısını 27.11.2022 Pazar günü saat 10:30 'da gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem veli toplantısını 24.04.2022 Pazar günü saat 10:30 'da gerçekleştirdik.

Okul Müdürü Fuat BİNİCİ´nin konuşmasıyla başlayan toplantıda öğrencilerin eğitim ve öğretim durumları ile devam devamsızlık, kılık kıyafet, temizlik vb. durumları ele alındı. Başarının artırılması adına yapılacak konular hakkında velilerimiz ile bilgi paylaşımı yapıldı.

9,10,11 ve 12. sınıf öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı sınıflarda devam etti. Tüm sınıf toplantılarına sınıf rehber öğretmenlerinin yanında, branş öğretmenleri de katıldı. Toplantıya katılan velilere öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yürütülen projeler, yapılan yarışmalar ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini içeren konularda bilgiler verildi. Toplantıları gerçekleştiren öğretmenlerimiz ile toplantı davetimize yoğun katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz...

Nis

1. Dönem Veli Toplantımızı büyük bir katılımla gerçekleştirdik. İlk önce okul Müdürümüz Fuat BİNİCİ VE Rehber Öğretmenlerimizin selamlama konuşmasından sonra sınıfların rehber öğretmenleri ve sınıfların derslerine giren öğretmenlerin sınıfları dolaşmasıyla devam etti. Toplantıda Ara Karneler dağıtıldı. Toplantı sonunda veli ve öğretmenlerin birebir görüşmeleriyle son buldu.