Etiket Sonuçları: topraksız tarım

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından büyük özverileri ile hazırlanan Techno Farmers In Cities (Topraksız Tarım) Projesi ürün hasatı ve kermesi ile resim sergisine Darıca Kaymakamımız Yüksel KARA, Belediye Başkanımız Muzaffer BIYIK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail OĞUZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mehmet ŞEN ve Halil İbrahim DEMİRTAŞ, Kızılay Başkanı Kemal SOLHAN çeşitli kurumlardan temsilciler katılım sağlamışlardır.

Topraksız Tarım Proje Danışman Öğretmenleri Rukiye YAĞMUR, Birsen SARITOPRAK, Cuma YAMAN ekim ayında başlattıkları projelerinin sene boyunca öğrenciler tarafından yetiştirilen marulları düzenledikleri kermesle bütün ilgililere sunmuşlardır. Etkinlik sonunda okul yönetimi tarafından hazırlanan plaketler ilçe amirleri tarafından kendilerine emekleri karşılığında sunulmuştur. Ayrıca Resim Öğretminimiz Ezgi ÇOBANOĞLU ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve ilgiyle izlenen resim sergisi ziyaret edilip kendisine plaket sunulmuştur.

May

Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri gösterdikleri yoğun çabaların sonucunda ilk hasatını yaptılar ve yetiştirdikleri marulları kısırlarında kullanıp afiyetle yediler.

TECHO FARMERS IN CITIES (TOPRAKSIZ TARIM) Projesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Topraksız tarım sistemlerinin okulda kurulması