Etiket Sonuçları: proje

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

TWINSCHOOL PROJESİ

Haz

Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri ve Biyoloji Öğretmeni Rukiye YAĞMUR, Bir Dönüşüm Hikayesi Projesi'nin final etkinliklerinde, kullanılmış malzemelerden hazırladıkları kıyafetleri ile katıldılar.

Tükenen kaynaklarımıza dikkat çekmek isteyen öğrencilerimiz Darıca Millet Bahçesindeki etkinliklerde hem eğlendiler hem de farkındalık yarattılar.

Topraksız tarım sistemlerinin okulda kurulması

TwinSite eTwinning Projemiz Sona Yaklaştı

Lise İngilizce müfredatına içerik oluşturmak için 11-Dil sınıfı öğrencileriyle İngilizce Öğretmenimiz Birsen Sarıtoprak tarafından koordine edilen TwinSite projesi sona erdirildi.Proje dahilinde A1-A2-B1-B2-C1-C2 seviylerinde ingilizce materyal üretildi.Öğrenciler tarafından 4 farklı seviyede yaratıcı kısa hikayeler, digital oyunlar, Speaking Dictionary(konuşma sözlüğü), Pandemi Takvimi, dil sınıflarına yönelik materyaller, Sanal Sergi, Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon e book vb içerikler oluşturuldu.Oluşturulan bütün içerikler öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere bir web sitesine dönüştürüldü.

TwinSite eTwinning Projemiz Başladı