5 EYLÜL 2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN BURSLULUK SINAVI SINAV GİRİŞ BELGESİ HAKKINDA

Sayın öğrenci velimiz önümüzdeki Pazar günü (05/09/2021) yapılacak olan BURSLULUK sınavında öğrencilerin Sınav giriş belgeleri kendi okulumuzdan verilmeyecektir. Sınava girecek olan öğrencilerimizin e okuldan sınava giriş bilgilerini kontrol edip sınav okulunu ve salonunu dikkatli bir şekilde not etmesinde fayda vardır. Sınava giriş belgeleri sınava girilecek okulda salonların sıralarının üzerinde hazır bulunacaktır. Sınava girecek olan öğrencilerimizin kimlik belgesini, kalem, silgi, kalemtıraş, su ve maskelerini yanlarında hazır bulundurmaya dikkat etmelidir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 02.09.2021 - Güncelleme: 20.03.2022 14:25 - Görüntülenme: 244